Livrare si Retur

LIVRARE

Livrarea produselor se face dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre noi prin intermediul Fan Curier.

Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii prin telefon.

Livrarea este gratuita la comenzile de peste 500 lei in toate localitatile unde exista sediu Fan Curier. Pentru detalii in legatura cu costul de transport pentru localitatile unde nu exista sediu Fan Curier ne puteti contacta telefonic la 0722880022.RETUR

Pentru a solicita returnarea unui produs (in termenul legal de 14 zile calendaristice de la primirea coletului), va rugam sa ne contactati prin email la adresa [email protected] . Costurile de livrare si ramburs sunt suportate de catre cumparator. Datele bancare pentru rambursare (nume complet titular, cont IBAN fara spatii si banca sau nume) se vor trimite la adresa de email mentionata mai sus, precizandu-se, totodata, si numele pe care s-a efectuat comanda, un numar de telefon precum si seria si nr. facturii. Returnarea banilor in cont va fi efectuata conform legii in termen de maxim 14 de zile de la primirea coletului retur de catre MAISONDELUXE.RO. Achizitionand din magazinul nostru, va dati acordul pentru returnarea banilor prin metoda precizata. Nu se trimit colete de retur sau schimb cu ramburs. Taxa de expediere catre noi o suporta clientul.

Prezentarea produselor este explicita, insa daca aveti nevoie de mai multe detalii va rugam sa ne contactati si va vom raspunde tuturor cerintelor.

NU este acceptata returnarea din alte motive in afara de cele legate de posibile defecte cauzate de lucrul manual al broderiilor deoarece onorarea comenzilor presupune personalizarea tesaturilor prin taiere conform cerintelor fiecarui client. (OUG 34/2014 art. 16 lit. c)